Δελτία τύπου

Σας καλωσορίζουμε στην ανανεωμένη ιστοσελίδα μας

Σας καλωσορίζουμε στην ανανεωμένη ιστοσελίδα μας

Καλώς Ήλθατε στην ΠΟΣΟΨΥ

Αγαπητοί φίλοι και φίλες,

Είναι μεγάλη η χαρά και η συναισθηματική ζεστασιά να σας καλωσορίζουμε στην ανανεωμένη ιστοσελίδα της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Συλλόγων Οργανώσεων για την Ψυχική Υγεία.

Μιας οργάνωσης όπου η φροντίδα για το πνεύμα και την ψυχή είναι η απόλυτη προτεραιότητά μας. Εδώ, ανοίγουμε την αγκαλιά μας σε κάθε άνθρωπο που αναζητά στήριξη, κατανόηση και καθοδήγηση σε θέματα που αφορούν την ψυχική υγεία.

Η  ψυχή μας είναι ένας θησαυρός που καλούμαστε να φροντίσουμε, όπως φροντίζουμε το σώμα μας. Πιστεύουμε ότι η ψυχική ευεξία αποτελεί το θεμέλιο μιας υγιούς και ισορροπημένης ζωής. 

Επιδιώκουμε να ενισχύσουμε την ευαισθητοποίηση για την ψυχική υγεία, να καταργήσουμε το στίγμα που την συνοδεύει, και να παρέχουμε πρακτικές λύσεις και υποστήριξη σε όλους όσους την χρειάζονται.

Στην ιστοσελίδα μας, θα βρείτε:
•    Πληροφορίες για την ΠΟΣΟΨΥ : Εκτενείς πληροφορίες για την σύσταση, τον τρόπο λειτουργίας, τα μέλη μας.
•    Υλικό Αυτοβοήθειας: Πρακτικές συμβουλές και άρθρα που θα σας βοηθήσουν να βελτιώσετε την ψυχική σας υγεία.
•    Υποστήριξη και Επικοινωνία: Ενημέρωση για τις υπηρεσίες υποστήριξης που παρέχουμε και τη δυνατότητα συμμετοχής σε μια φιλόξενη κοινότητα που μοιράζεται την ίδια αγάπη για την ψυχική υγεία.
•    Τις δομές, υπηρεσίες και δράσεις των Συλλόγων μελών μας σε ολόκληρη τη χώρα για ενημέρωση και επικοινωνία μαζί τους.
Σας προσκαλούμε να εξερευνήσετε την ιστοσελίδα μας και να συμμετέχετε στο ταξίδι μας προς την ψυχική ευεξία . 

Σας ευχαριστούμε που βρίσκεστε εδώ και ανυπομονούμε να καλωσορίσουμε κάθε άτομο με ψυχική διαταραχή και τα μέλη της οικογένειάς του στην οικογένεια της ΠΟΣΟΨΥ.
 
Με αγάπη και αφοσίωση, 
Νομίδου Αικατερίνη
Πρόεδρος ΠΟΣΟΨΥ

 

Στοιχεία επικοινωνίας

Πανελλήνια Ομοσπονδία Συλλόγων Οργανώσεων για την Ψυχική Υγεία

Eλευθερίου Βενιζέλου 236, Τ.Κ. 16341
Ηλιούπολη, Αθήνα

Τηλέφωνο 2109948098 

Email posopsi@gmail.com