Όροι χρήσης ιστοσελίδας

Πανελλήνια Ομοσπονδία Συλλόγων Οργανώσεων για την Ψυχική Υγεία
Καλωσορίσατε στην ιστοσελίδα του συλλόγου μας, "ΠΟΣΟΨΥ". Η πρόσβαση και η χρήση της ιστοσελίδας υπόκεινται στους παρακάτω όρους και προϋποθέσεις. Με την πρόσβαση και την περιήγησή σας στην ιστοσελίδα, αποδέχεστε και συμφωνείτε με αυτούς τους όρους πλήρως και χωρίς επιφύλαξη. Εάν δεν συμφωνείτε με αυτούς τους όρους, παρακαλούμε να μην χρησιμοποιείτε την ιστοσελίδα μας.
1.    Πνευματικά Δικαιώματα
Όλος ο περιεχόμενος της ιστοσελίδας, συμπεριλαμβανομένων των κειμένων, των γραφικών, των λογοτύπων, των εικόνων και των άλλων πληροφοριών, προστατεύεται από πνευματικά δικαιώματα που ανήκουν στον σύλλογο "ΠΟΣΟΨΥ" ή σε τρίτους που έχουν παράσχει τις σχετικές άδειες. Απαγορεύεται η αντιγραφή, η αναπαραγωγή, η μετάδοση, η δημοσίευση ή η διανομή του περιεχομένου χωρίς την προηγούμενη γραπτή άδεια του συλλόγου "ΠΟΣΟΨΥ".
2.    Περιορισμός Ευθυνών
Η ιστοσελίδα μας παρέχει πληροφορίες σχετικά με την ψυχική υγεία και συναφή θέματα. Καταβάλλουμε κάθε προσπάθεια για την εγκυρότητα και την ακρίβεια αυτών των πληροφοριών, αλλά δεν αναλαμβάνουμε καμία ευθύνη για οποιαδήποτε απώλεια ή ζημία προκύψει από τη χρήση του περιεχομένου μας. Η χρήση των πληροφοριών που παρέχονται στην ιστοσελίδα γίνεται αποκλειστικά με δική σας ευθύνη.
3.    Σύνδεσμοι προς τρίτες ιστοσελίδες
Η ιστοσελίδα μας μπορεί να περιέχει συνδέσμους προς τρίτες ιστοσελίδες που δεν ελέγχονται από εμάς. Δεν φέρουμε καμία ευθύνη για το περιεχόμενο ή τις πρακτικές απορρήτου των τρίτων ιστοσελίδων. Σας συνιστούμε να διαβάζετε τους όρους χρήσης και την πολιτική απορρήτου κάθε τρίτης ιστοσελίδας πριν χρησιμοποιήσετε ή παράσχετε προσωπικά σας δεδομένα.
4.    Προσωπικά Δεδομένα
Ο συλλογός "ΠΟΣΟΨΥ" συλλέγει και επεξεργάζεται προσωπικά δεδομένα, όπως το ονοματεπώνυμο και το email των επισκεπτών που υποβάλλουν αίτηση μέσω της φόρμας επικοινωνίας της ιστοσελίδας μας. Οι πληροφορίες αυτές χρησιμοποιούνται αποκλειστικά για την απάντηση στις ερωτήσεις και τα αιτήματα των επισκεπτών και δεν κοινοποιούνται σε τρίτους χωρίς την προηγούμενη συναίνεση των ενδιαφερομένων.
5.    Τροποποιήσεις
Ο σύλλογος "ΠΟΣΟΨΥ" διατηρεί το δικαίωμα να τροποποιήσει αυτούς τους όρους χρήσης ανά πάσα στιγμή και χωρίς προειδοποίηση. Οποιαδήποτε τροποποίηση θα ισχύει από τη στιγμή της δημοσίευσής της στην ιστοσελίδα. Συνιστούμε να ελέγχετε τακτικά αυτήν τη σελίδα για τυχόν αλλαγές στους όρους.
Σας ευχαριστούμε που επισκεφθήκατε την ιστοσελίδα του συλλόγου μας. Εάν έχετε οποιεσδήποτε απορίες ή αναζητάτε περισσότερες πληροφορίες, μπορείτε να επικοινωνήσετε μαζί μας μέσω της φόρμας επικοινωνίας που παρέχεται στην ιστοσελίδα.
Ευχαριστούμε για την εμπιστοσύνη σας!

Στοιχεία επικοινωνίας

Πανελλήνια Ομοσπονδία Συλλόγων Οργανώσεων για την Ψυχική Υγεία

Eλευθερίου Βενιζέλου 236, Τ.Κ. 16341
Ηλιούπολη, Αθήνα

Τηλέφωνο 2109948098 

Email posopsi@gmail.com