Πολιτική απορρήτου

Πανελλήνια Ομοσπονδία Συλλόγων Οργανώσεων για την Ψυχική Υγεία
Καλώς ήλθατε στην ιστοσελίδα μας. Είμαστε αφοσιωμένοι στην προστασία και ασφάλεια των προσωπικών σας δεδομένων. Σε αυτήν την πολιτική απορρήτου, εξηγούμε πώς συλλέγουμε, χρησιμοποιούμε, διαχειριζόμαστε και προστατεύουμε τις πληροφορίες που λαμβάνουμε από εσάς κατά τη χρήση της ιστοσελίδας μας.
1.    Συλλογή πληροφοριών Κατά την περιήγησή σας στην ιστοσελίδα μας, μπορείτε να μας παράσχετε προσωπικές πληροφορίες, όπως το όνομά σας, το ηλεκτρονικό σας ταχυδρομείο και άλλες σχετικές πληροφορίες. Αποθηκεύουμε αυτές τις πληροφορίες μόνον όταν τις παρέχετε εθελοντικά.
2.    Χρήση πληροφοριών Χρησιμοποιούμε τις πληροφορίες που μας παρέχετε για να σας παρέχουμε τις απαιτούμενες υπηρεσίες και πληροφορίες που ζητάτε από εμάς. Επίσης, μπορεί να χρησιμοποιούμε τις πληροφορίες για να βελτιώσουμε την εμπειρία σας κατά την περιήγησή σας στην ιστοσελίδα μας.
3.    Διαχείριση πληροφοριών Δεν παραχωρούμε, δεν πωλούμε, δεν μοιραζόμαστε και δεν αποκαλύπτουμε τις προσωπικές σας πληροφορίες σε τρίτους, εκτός αν έχουμε λάβει την έγκρισή σας ή υπάρχει νομική απαίτηση για κάτι τέτοιο.
4.    Προστασία δεδομένων Λαμβάνουμε τα κατάλληλα μέτρα για να προστατεύσουμε τις προσωπικές σας πληροφορίες από μη εξουσιοδοτημένη πρόσβαση ή αποκάλυψη. Οι πληροφορίες που λαμβάνουμε αποθηκεύονται σε ασφαλές περιβάλλον.
5.    Επικοινωνία Αν έχετε οποιεσδήποτε ερωτήσεις ή ανησυχίες σχετικά με την πολιτική μας απορρήτου ή τη χρήση των προσωπικών σας δεδομένων, παρακαλούμε να επικοινωνήσετε μαζί μας μέσω [email ή τηλεφωνικός αριθμός].

Στοιχεία επικοινωνίας

Πανελλήνια Ομοσπονδία Συλλόγων Οργανώσεων για την Ψυχική Υγεία

Eλευθερίου Βενιζέλου 236, Τ.Κ. 16341
Ηλιούπολη, Αθήνα

Τηλέφωνο 2109948098 

Email posopsi@gmail.com