Δελτία τύπου

Διακήρυξη για την Παγκόσμια Ημέρα Ψυχικής Υγείας 2023

Διακήρυξη για την Παγκόσμια Ημέρα Ψυχικής Υγείας 2023

Αθήνα, 18.09.2023
Η Πανελλήνια Ομοσπονδία Συλλόγων Οργανώσεων για την Ψυχική Υγεία (ΠΟΣΟΨΥ) αποτελεί το δευτεροβάθμιο κοινωνικό εταίρο στη χώρα για θέματα ψυχικής υγείας και είναι μέλος της Εθνικής Συνομοσπονδίας Ατόμων με Αναπηρία (Ε.Σ.Α.μεΑ.).

Οραματιζόμαστε μια πολιτεία και μια κοινωνία που αναγνωρίζει τα άτομα με σοβαρές ψυχικές διαταραχές και τις οικογένειές τους ως ισότιμα μέλη και τους επιτρέπει να ζούνε αξιοπρεπώς χωρίς στιγματισμούς, διακρίσεις και αποκλεισμούς και θα προσπαθούμε μέχρι να τα καταφέρουμε.

Η 10η Οκτωβρίου είναι αφιερωμένη στον εορτασμό της Παγκόσμιας Ημέρας Ψυχικής Υγείας που φέτος έχει ως θέμα: «Η Ψυχική Υγεία είναι Καθολικό Ανθρώπινο Δικαίωμα».

Πεπεισμένοι ότι συμφωνείτε ότι δεν υπάρχει υγεία χωρίς ψυχική υγεία δημοσιοποιούμε τη Διακήρυξη για την Παγκόσμια Ημέρα Ψυχικής Υγείας 2023 και σας καλούμε να μας την επιστρέψετε συμπληρωμένη και υπογεγραμμένη μέχρι το τέλος Σεπτεμβρίου στο e-mail: Αυτή η διεύθυνση Email προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε. .

Θα χαρούμε ιδιαίτερα να σας ευχαριστήσουμε ονομαστικά στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης και να δείξουμε σε όλους την ευαισθησία σας για την ευαίσθητη ανθρώπινη ψυχή που βάλλεται από παντού! Προσδοκώντας ανταπόκριση στο κάλεσμά μας σας ευχαριστούμε θερμά!

Κατεβάστε το έντυπο προς υπογραφή απο εδώ

Με εκτίμηση

Η Πρόεδρος                                              Ο Γενικός Γραμματέας  

Αικατερίνη Νομίδου                                  Χριστίνα Μπίκου

Στοιχεία επικοινωνίας

Πανελλήνια Ομοσπονδία Συλλόγων Οργανώσεων για την Ψυχική Υγεία

Eλευθερίου Βενιζέλου 236, Τ.Κ. 16341
Ηλιούπολη, Αθήνα

Τηλέφωνο 2109948098 

Email posopsi@gmail.com